Bacalaogryte på norsk vis
Ingredienser 4 personer 0.7 kg klippfisk, utvannet og renset 0.5 kg potet 1.3 stk gul [...]
Pizza med klippfisk og soltørket tomat
Ingredienser: Pizzabunn 1 stk pizzabunn til langpanne Topping 1 glass rød pizzasaus 300 g klippfisk [...]
Berlevågfisk
En nordnorsk torskefisk med aner i Stillehavet Klippfisktilvirking er i utgangspunktet en konserveringsmetode som i [...]
Verdens beste klippfisk produseres i Norge!
For nesten 600 år siden startet historien på den Iberiske halvøy. Klippfisken kom til Norge [...]
Kvit Bacalao
3 LØK 3 DL OLIVENOLJE Skjær løken i tynne ringer. Kok løken i olivenolje [...]
Enkel hverdagsmiddag
Dybvik har lansert en ferdig bacalaogryte som inneholder alt du forventer av en bacalaogryte. Vi [...]
Pannestekt Klippfisk med sprø baconskiver
Supermarkedskjedene SPAR og EUROSPAR har stor fokus på klippfisk. Fra den 24. september til 29. [...]
Påske og klippfisktradisjoner
Gamle skikker og tradisjoner knyttet til religiøse høytider står fortsatt sterkt i mange katolske land. [...]
Årets Påskenøtt
Årets påskenøtt fra Dybvik! Interessen for den saltede og tørkede klippfisken oppsto i middelalderen. Paven [...]