Bacalaogryte på norsk vis

Ingredienser 4 personer 0.7 kg klippfisk, utvannet og renset 0.5 kg potet 1.3 stk gul [...]

Pizza med klippfisk og soltørket tomat

Ingredienser: Pizzabunn 1 stk pizzabunn til langpanne Topping 1 glass rød pizzasaus 300 g klippfisk [...]

Berlevågfisk

En nordnorsk torskefisk med aner i Stillehavet Klippfisktilvirking er i utgangspunktet en konserveringsmetode som i [...]

Verdens beste klippfisk produseres i Norge!

For nesten 600 år siden startet historien på den Iberiske halvøy. Klippfisken kom til Norge [...]

Kvit Bacalao

3 LØK 3 DL OLIVENOLJE   Skjær løken i tynne ringer. Kok løken i olivenolje [...]

Enkel hverdagsmiddag

Dybvik har lansert en ferdig bacalaogryte som inneholder alt du forventer av en bacalaogryte. Vi [...]

Pannestekt Klippfisk med sprø baconskiver

Supermarkedskjedene SPAR og EUROSPAR har stor fokus på klippfisk. Fra den 24. september til 29. [...]

Påske og klippfisktradisjoner

Gamle skikker og tradisjoner knyttet til religiøse høytider står fortsatt sterkt i mange katolske land. [...]

Årets Påskenøtt

Årets påskenøtt fra Dybvik! Interessen for den saltede og tørkede klippfisken oppsto i middelalderen. Paven [...]