Du har ingen produkter i handlekurven.
En nordnorsk torskefisk med aner i Stillehavet Klippfisktilvirking er i utgangspunktet en konserveringsmetode som i [...]
For nesten 600 år siden startet historien på den Iberiske halvøy. Klippfisken kom til Norge [...]
Dybvik har lansert en ferdig bacalaogryte som inneholder alt du forventer av en bacalaogryte. Vi [...]
Supermarkedskjedene SPAR og EUROSPAR har stor fokus på klippfisk. Fra den 24. september til 29. [...]
Gamle skikker og tradisjoner knyttet til religiøse høytider står fortsatt sterkt i mange katolske land. [...]
Årets påskenøtt fra Dybvik! Interessen for den saltede og tørkede klippfisken oppsto i middelalderen. Paven [...]
Nå trenger du ikke vanne ut klippfisken selv. Denne varianten er ryggstykket på klippfisken som [...]
Kåre-André Hjartholm (26) har vunnet NM i kokkekunst. Han har de siste årene arbeidet hos [...]
Brukernavn eller e-postadresse *
Passord *
Husk meg Logg inn
Mistet passordet ditt?