3 LØK 3 DL OLIVENOLJE   Skjær løken i tynne ringer. Kok løken i olivenolje i 15 min.   —————————————————————————————————————–   1 KG UTVANNET KLIPPFISK   Trekk fisken 20 min. Rensk den for evt. bein   —————————————————————————————————————–   1 KG POTET 2 BEGER MATFLØTE 3 FEDD KVITLØK 2 DL REVEN OST (Norvegia/Jarlsberg)   Skjær poteten i terninger. Finhakk kvitløken. Bland potet, fløte, kvitløk og litt ost og kok til poteten er mør.   —————————————————————————————————————–   Vend løk/olivenolje og fisken forsiktig inn i potetblandingen. Fordel blandingen i en godt smurt ildfast form. Strø godt med revet ost på toppen. Legg på rå bacon skiver.   Gratineres i ovn på 200 grader i ca 30 min. Sett formen høyt i ovnen de siste 10 min. for å få baconet sprøtt.   Serveres med kokte gulerøtter i skiver og godt brød til.