Oppskrifter fra Dybvik
Brandade med kapers
Brandade er en finfin blanding av potet og klippfisk, med mye olivenolje. Det fungerer som [...]
sep
Fritert klippfisk med dipp
Frityrstekt klippfisk passer utmerket som kveldskos eller på tapasbordet. Inviter gode venner – og server [...]
sep
Pepperstekt klippfisk med rotgrønnsaker
Klippfisk serveres ofte med tomatbasert saus, men det betyr ikke at klippfisk ikke kler andre [...]
sep
Bolinshos med aïoli
Bolinhos er klippfiskboller som har opphav i Portugal. Bolinhos passer godt til alle anledninger, både [...]
sep
Polentapanert klippfisk
Spinat er godt og enkelt tilbehør som passer utmerket til panert klippfisk. Tradisjonsrike råvarer trenger ikke [...]
aug
Klippfisk med pasta og ostesaus
Pasta med ostesaus får en fantastisk vri med klippfisk. Denne oppskriften passer til både store [...]
aug
Ovnsbakt klippfisk med potet- og persillerotpuré
Klippfisk passer til mange smaker. Prøv denne oppskriften med persille i sausen og persillerot i [...]
aug
Dybvik Bacalao
Gjør Middagen Spesiell med Dybvik Bacalao – en Fusion av Portugisisk og Skandinavisk Smak! [...]
aug