Vi har samlet våre produkter som er klar for bruk som «KLIPPFISK FOR FOLK I FARTA«. Dette er gryteklar hverdagskos med perfekt utvannet klippfisk. Nå trenger du ikke tenke på utvanning eller å «treffe» riktig saltinnhold i klippfisken din. Det har vi ordnet for deg.

Denne serien med DYBVIK produkter er

Smakfull:
Vi gjør ting skikkelig. Gjennom vår foredlingsprosess får du ekte klippfiskmagi. All vår klippfisk er produsert på vår «klippfisk bud» på Fiskarstrand, rett utenfor Ålesund. Det er denne prosessen som gir våre produkter den unike smaken.

Sunn:
Klippfisken vår er ikke bare sunn å spise men også et ærlig og bærekraftig produkt.

Lettvint:
Folk i farta har dårlig tid og ønsker å lage lettvinte og gode middager. Det leverer vi til deg. Samtidig som du får en lettvint middag så behandler du kroppen din godt med et sunt fiskemåltid og du gjør et miljøvennlig middags valg med å velge klippfisk produsert av villfanget råstoff.

Inspirerende:
Alle trenger inspirasjon til å bryte middagsvanene sine og bygge nye og sunnere vaner. Dette er et alterantiv til oss som ønsker en endring. Vi vil inspirere dere gjennom oppskrifter og enkle middagstips med basis i klippfisk.

Klippfisk ferdig utvannet klippfisk i biter finner du i ALLE Kiwi butikker.
Klf utvannet i bitbolinhos_50pFerdig utvannet - klar til brukDybvik Bacalao

Vi garanterer perfekt utvannet klippfisk.

Mange tror at det er råvaren som gir den unike smaken på klippfisken. Selv om det å bruke de beste råvarene er viktig i all produksjon så er det ikke her smaken blir til. Vi benytter oss av verdens aller beste hvitfiskråstoff til våre produkter. Alt vårt råstoff blir fangstet av bærekraftige ressurser, fangstet i klare kalde havområder langt mot nord og all vår fisk er produsert av villfanget råstoff. Smaken på klippfisken blir til gjennom selve foredlingen og prosessen som gjøres i vår produksjon. Det er her klippfisken får sin unike smak. Det har vi kalt «Klippfiskmagi».

Klippfiskmagi er den unike smaken og tekstruen som norskprodusert klippfisk har blitt verdenskjent for. Klippfiskmagi er konsentrasjon av smak og næringsstoffer som skjer gjennom foredlingen. 10 kg levende fisk blir konsentrert til en protein- og smaksbombe på ca. 3,5 kg, totalt forskjellig i smak fra råstoffet – en gastronomisk nytelse er født!

Det er foredlingsprosessen som skaper den unike smaken på klippfisk. Norskprodusert klippfisk er verdens beste klippfisk. Vår klippfisk er produsert på tradisjoner som har gått i arv gjennom generasjoner.

Klippfiskproduksjonen har vært bærebjelken i norsk hvitfisknæring i 300 år. Som nasjon er vi verdens største klippfiskprodusent og over halvparten av all hvitfisk som fiskes og landes i Norge går til klippfiskproduksjon. Målsetningen vår er at alle nordmenn skal kjenne til vår klippfisk historie og stolt kunne fortelle om den til våre omgivelser. Klippfisken skal få sin naturlige plass i det moderne norske kjøkkenet og bli «den nye laksen».