Klippfiskmagi fra Dybvik, fisket i rene hav langt mot nord!
Dybvik er en kvalitets produsent av klippfisk lokalisert på Fiskarstrand utenfor Ålesund. Gjennom generasjoner har familien Dybvik foredlet klippfisk, verdenskjent for sin unike smak og tekstur. Klippfisken produseres av villfanget fisk fra bærekraftige ressurser fangstet i rene kalde havområder. 10 kg levende fisk blir til 3,5 kg smaksrik og proteinrik klippfisk. Dette kaller vi «klippfiskmagi».
DYBVIK Loins Extra er skåret ut fra en tradisjonell klippfisk som er saltet, tørket, modnet og speket med skinn og ben. Etter at den er lagret ferdig begynner vi på det møysommelige arbeidet å røyte den fri for skinn og ren-skjære den for ben. Dette er et tungt og krevende arbeid, men vi vel verdt det når du kjenner smaken. Perfekt til ovnsbaking, koking/damping, grilling eller bacalaogryte. Noen ben kan forekomme på dette produktet.