Hvitvin gir en god smak til både fisk og grønnsaker. Og siden alt blir stekt i sammen stekepanne blir det ikke stort enklere.

Til 4 personer trenger du:

  • 600 g klippfisk, utvannet og renset
  • 4 stk sjalottløk
  • 1 stk paprika
  • 200 g aspargesbønn
  • 400 g poteter
  • 1 dl hvirvin
  • olivenolje
  • pepper, grovmalt

Server med salat og brød ved siden av.

Tips: For en mer fargerik rett kan du bruke paprika i forskjellige farger.

  • Skjær klippfisken i porsjonsstykker, sjalottløk i tynne skiver, paprika i terninger og aspargesbønner i ca. 2 cm store biter.

  • Skrell potet og skjær i skiver. Stek dem i stekepanne med olivenolje til de er knapt møre.

  • Legg klippfisken med skinnsiden ned i stekepannen sammen med potetskivene, og ha i de andre grønnsakene.

  • Hell hvitvin over fisken og stek det hele i ca. 5 minutter.

  • Sett ned varmen, legg på lokk og la surre videre til fisken er ferdig, ca. 2 minutter.

Photo: Norwegian Seafood Council. Oppskrift: Godfisk.no