Hvitvin gir en god smak til både fisk og grønnsaker. Og siden alt blir stekt i sammen stekepanne blir det ikke stort enklere.
Prøv vores Klippfisk Udvanningskalkulator og gør din madlavning lettere. Du kan også finne våre utvannet klippfisk.
Til 4 personer trenger du:
- 600 g klippfisk, utvannet og renset
- 4 stk sjalottløk
- 1 stk paprika
- 200 g aspargesbønn
- 400 g poteter
- 1 dl hvirvin
- olivenolje
- pepper, grovmalt
Server med salat og brød ved siden av.
Tips: For en mer fargerik rett kan du bruke paprika i forskjellige farger.
-
Skjær klippfisken i porsjonsstykker, sjalottløk i tynne skiver, paprika i terninger og aspargesbønner i ca. 2 cm store biter.
-
Skrell potet og skjær i skiver. Stek dem i stekepanne med olivenolje til de er knapt møre.
-
Legg klippfisken med skinnsiden ned i stekepannen sammen med potetskivene, og ha i de andre grønnsakene.
-
Hell hvitvin over fisken og stek det hele i ca. 5 minutter.
-
Sett ned varmen, legg på lokk og la surre videre til fisken er ferdig, ca. 2 minutter.
Photo: Norwegian Seafood Council. Oppskrift: Godfisk.no