Prøv vores Klippfisk Udvanningskalkulator og gør din madlavning lettere. Du kan også finne våre utvannet klippfisk.

Ingredienser 3 personer

  • 400 gram Klippfisk utvannet i biter
  • 400 gram Ferdig kokte poteter
  • 1 boks Mutti Tomater
  • 1 sto løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 chilli pepper
  • 1 paprika

Beskrivelse

  • Bruk tiden ute når det er fint vær. Ta med alle ingrediensene ut og lag bacalaogryten på grillen.
  • Del opp løk i skiver, finhakket hvitløk og chilli og legg det i en ildfast form i rikelig med olje. Sett det på grillen til det løken blir litt myk i konsistensen.
  • Grill paprika på alle sider slik at det blir lett å flå den. Del den i passe stykker.
  • Legg i formen grillet paprika, utvannet klippfisk, ferdig kokte poteter og fordel en boks med hakkede tomater over. Hell over godt med olivenolje og sorte oliven.
  • La den stå under lokk på grillen og putre på indirekte varme i 20 minutter mens du nyter sommeren. Hakk opp fersk persille og strø over før servering 🙂