Ingredienser 3 personer

400 gram Klippfisk utvannet i biter

400 gram Ferdig kokte poteter

1 boks Mutti Tomater

1 sto løk

2 fedd hvitløk

1 chilli pepper

1 paprika

Beskrivelse

Bruk tiden ute når det er fint vær. Ta med alle ingrediensene ut og lag bacalaogryten på grillen.

Del opp løk i skiver, finhakket hvitløk og chilli og legg det i en ildfast form i rikelig med olje. Sett det på grillen til det løken blir litt myk i konsistensen.

Grill paprika på alle sider slik at det blir lett å flå den. Del den i passe stykker.

Legg i formen grillet paprika, utvannet klippfisk, ferdig kokte poteter og fordel en boks med hakkede tomater over. Hell over godt med olivenolje og sorte oliven.

La den stå under lokk på grillen og putre på indirekte varme i 20 minutter mens du nyter sommeren. Hakk opp fersk persille og strø over før servering 🙂