Påske og klippfisktradisjoner

Gamle skikker og tradisjoner knyttet til religiøse høytider står fortsatt sterkt i mange katolske land. [...]

Grillet klippfisk med olivensalsa

Marinert klippfisk med en olivensalsa er grillmat som både er enkelt og smakfullt. Lag marinaden [...]

Ovnsbakt klippfisk med potet- og persillerotpuré

Klippfisk passer til mange smaker. Prøv denne oppskriften med persille i sausen og persillerot i [...]

Klippfisk med hvit saus og bacon

Klippfisk kan brukes til mer enn bacalao. Klippfisk med hvit saus og bacon er et [...]

Portugisisk bacalao

Bacalao er en norsk klippfiskrett med opprinnelse i Portugal. Bacalao er en festrett som passer [...]

Ovnsbakt bacalao med bacon

Ovnsbakt bacalao er oppskriften på en festrett som er så enkel at du like gjerne [...]

Klippfisk med rotgrønnsaker

Denne oppskriften har italienske aner, men gryten har gode norske råvarer som klippfisk og rotgrønnsaker. [...]

Klippfisk med pesto

Ovnsbakt klippfisk med grønn pesto ser ekstra lekkert ut med en tomatsaus ved siden av. [...]

Klippfisk med råstekte poteter

Klippfisk servert med frisk salat og råstekte poteter er rett og slett nydelig. Inviter venner [...]

Pannestekt klippfisk med gulrotstuing og sprøstekt bacon

Pannestekt klippfisk serveret på en seng af gulrotstuing, akkompagneret af sprøstekt bacon og hardkokte egg.