Påske og klippfisktradisjoner

Gamle skikker og tradisjoner knyttet til religiøse høytider står fortsatt sterkt i mange katolske land. [...]

Pannestekt klippfisk med gulrotstuing og sprøstekt bacon

Pannestekt klippfisk serveret på en seng af gulrotstuing, akkompagneret af sprøstekt bacon og hardkokte egg.

Ovnsbakt klippfisk med bacon og gulrotstuing

Klippfisk er en delikatesse som kan varieres i det uendelige. Bli inspirert av denne oppskriften [...]

Klippfiskaïoli med tre smaker

Aïoli passer godt til tapas og kan varieres lett ved å tilsette andre smaker. I [...]

Bacalao med pasta penne

Bacalao er en klassisk rett laget med blant annet klippfisk. Prøv denne ovnsbakte varianten med [...]

Ovnsbakt bacalao med bacon

Ovnsbakt bacalao er oppskriften på en festrett som er så enkel at du like gjerne [...]

Gratinerte nachos med klippfisk

Nachos er enkelt å lage siden den krever lite forarbeid, og ikke så lang tid [...]

Bacalhau à Brás

Opplev en portugisisk glede med Bacalhau à Brás! Denne retten er en perfekt blanding av [...]

Lutefisk med grønne linser og sennepssaus

Tradisjonell lutefisk med spennende vri på tilbehøret. Grønne linser og sennepssaus er et utmerket alternativ [...]

Klippfisk med grønn potetsalat

Klippfisk med grønn potetsalat – en nydelig middagsrett som passer til både hverdags og fest!