Hvitvin gir en god smak til både fisk og grønnsaker. Og siden alt blir stekt i sammen stekepanne blir det ikke stort enklere.
						
					Prøv vores Klippfisk Udvanningskalkulator og gør din madlavning lettere. Du kan også finne våre utvannet klippfisk.
Til 4 personer trenger du:
- 600 g klippfisk, utvannet og renset
 - 4 stk sjalottløk
 - 1 stk paprika
 - 200 g aspargesbønn
 - 400 g poteter
 - 1 dl hvitvin
 - olivenolje
 - pepper, grovmalt
 
Server med salat og brød ved siden av.
Tips: For en mer fargerik rett kan du bruke paprika i forskjellige farger.
- 
Skjær klippfisken i porsjonsstykker, sjalottløk i tynne skiver, paprika i terninger og aspargesbønner i ca. 2 cm store biter.
 - 
Skrell potet og skjær i skiver. Stek dem i stekepanne med olivenolje til de er knapt møre.
 - 
Legg klippfisken med skinnsiden ned i stekepannen sammen med potetskivene, og ha i de andre grønnsakene.
 - 
Hell hvitvin over fisken og stek det hele i ca. 5 minutter.
 - 
Sett ned varmen, legg på lokk og la surre videre til fisken er ferdig, ca. 2 minutter.
 
Photo: Norwegian Seafood Council. Oppskrift: Godfisk.no
