Smakfull og sunn! Dybvik Klippfiskburger er en spennede vri på den klassiske fiskeburgeren, laget med hele 68% fisk.
Den har en fyldig og balansert smak, der den modnede klippfisken får selskap av chorizo, bladpersille, svart pepper og et hint av chili. Grovere konsistens, lett krydret og med en rik dybde gjør den perfekt til både grilling og middag. Enkel å tilberede – stek, grill eller ovnsbak. Dybvik har laget klippfisk i tre generasjoner og utvikler stadig nye måter å nyte «havets spekeskinek» på.
TILBEREDNING
Du trenger:
- 2 stk DYBVIK BURGER AV KLIPPFISK
- 2 stk brioche burgerbrød
- 2 stk plommetomat i skiver
- 2 rause blad med crispisalat
- 2 ss aioli
- 2 ss mangosalsa
- 4 skiver tørrsaltet bacon
Slik gjør du:
Stek burgeren i smaksnøytralt smør.
Montering: Smør rikelig med aioli på innsidene av burgerbrødet.
Legg på en til to skiver tomat, dekk med crispisalat, legg på
burgeren. Toppes med mangosalsa eller syltet rødløk. Legg eneller to skiver tørrsaltet bacon på toppen. Serveres med pommes
frites/bakte perlepoteter og gjerne en iskald drikke.
Dybvik har produsert klippfisk i 3 generasjoner og vår misjon er å pirre smakssansene dine og inspirere deg til å bruke og nyte “havets spekeskinke” – klippfisken, på flere og nye måter. Vi har derfor utviklet et utvalg av ferdige klippfiskretter, utvannet klippfisk i tillegg til våre tradisjonelle produkter.
