Skip to content
DYBVIKDYBVIKDYBVIK
  • Menu
  • Produkter
    • Klippfisk
    • Dagligvare
    • Gaveprodukter
    • SMAK
    • Tilbehør
  • Oppskrifter
  • Om klippfisk
  • Meny
    • Aktuelt
    • Utvanning
    • Om Dybvik
    • Kontakt oss
    • Personvern
    • Cookies
    • Salgsbetingelser
  • Handlekurv
    • Du har ingen produkter i handlekurven.

      Tilbake til butikken

  • Handlekurv
    Handlekurv

    Du har ingen produkter i handlekurven.

    Tilbake til butikken

klippfisk-gulrotstuing-bacon

Published mars 1, 2024 at 1920 × 1080 in Pannestekt klippfisk med gulrotstuing og sprøstekt bacon
Both comments and trackbacks are currently closed.
← Previous
Om Dybvik

Gjennom vår 100 årige erfaring innen klippfisk produksjon har håndtværket gått i arv gjennom tre generasjoner. Våre produkter har blitt eksportert til alle verdens hjørner preget med vårt varemerke Juanito Bacalao. Vår klippfisk er viden kjent for sin utsøkte kvalitet i våre eksportmarkeder.

 

Oppskrifter & Aktuelt
  • 19
    des
    Lutefisk med hvit saus Kommentarer er skrudd av for Lutefisk med hvit saus
  • 13
    des
    Bacalao al Pil Pil Kommentarer er skrudd av for Bacalao al Pil Pil
  • 05
    des
    Lutefisk Kommentarer er skrudd av for Lutefisk
  • 28
    nov
    Hvordan få perfekt tilberedt lutefisk Kommentarer er skrudd av for Hvordan få perfekt tilberedt lutefisk
Tags
bacalao dybvik extra extra virgin ferdigmat fersk bacalao Gran gran reserva klippfisk klippfisk bok langtidsmodnet loins loins extra modnet oliven olivenolje olje oppskrifter porsjonspakket Reserva Spesialitet superior
Klarna
Visa
MasterCard
  • Om Dybvik
  • Oppskrifter
  • Aktuelt
  • Kontakt oss
  • Salgsbetingelser
  • Personvern
  • Cookies
Nettstedet er utviklet av CoreTrek AS
  • Produkter
    • Klippfisk
    • Dagligvare
    • Gaveprodukter
    • SMAK
    • Tilbehør
  • Oppskrifter
  • Om klippfisk
  • Meny
    • Aktuelt
    • Utvanning
    • Om Dybvik
    • Kontakt oss
    • Personvern
    • Cookies
    • Salgsbetingelser

Logg inn

Mistet passordet ditt?