En rask og sunn salat med kokt klippfisk, fersken og sorte oliven. Denne oppskriften passer fint på en varm sommerdag, eller som tilbehør på tapasbordet.
Til 4 personer trenger du:
-
500 g klippfisk, utvannet og renset
-
200 g ruccolasalat
-
4 stk fersken
-
150 g ost
-
Basilikum, frisk
-
2 ss olivenolje
-
2 ts balsamicoeddik
-
Pepper
-
Brød
Fremgangsmåte
- Skjær klippfisk i biter og kok i vann i ca. 4 minutter.
- Hell av kokevannet og flak klippfisken.
- Skyll salaten, la renne godt av og legg på fat.
- Skjær fersken og ost i terninger.
- Legg klippfisk, fersken og ost over salaten.
- Bland olivenolje og balsamicoeddik, og drypp over salaten.
- Kvern pepper og dryss finhakket basilikum over til slutt.
Sever salaten med brød ved siden av.