En rask og sunn salat med kokt klippfisk, fersken og sorte oliven. Denne oppskriften passer fint på en varm sommerdag, eller som tilbehør på tapasbordet.

Våre klippfisk produkter

Til 4 personer trenger du:

  • 500 g klippfisk, utvannet og renset
  • 200 g ruccolasalat
  • 4 stk fersken
  • 150 g ost
  • Basilikum, frisk
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ts balsamicoeddik
  • Pepper
  • Brød

Fremgangsmåte

  • Skjær klippfisk i biter og kok i vann i ca. 4 minutter. 
  • Hell av kokevannet og flak klippfisken. 
  • Skyll salaten, la renne godt av og legg på fat.
  • Skjær fersken og ost i terninger.
  • Legg klippfisk, fersken og ost over salaten.
  • Bland olivenolje og balsamicoeddik, og drypp over salaten.
  • Kvern pepper og dryss finhakket basilikum over til slutt.

Sever salaten med brød ved siden av.