Mutti finhakkede tomater beholder all friskheten til ferskhøstede tomater. Det er et unikt produkt fordi den kombinerer tomatsaften og delen med mest fruktkjøtt, hakket i ekstremt fine biter, noe som gjør det perfekt for lange steketider, selv ved høye temperaturer for eksempel i ovnen. Det er ideelt for hjemmelaget pizza, for oppskrifter med kjøtt, grønnsaker og belgfrukter og for å smaksette fersk durumhvetepasta eller eggpasta
Til 4 personer trenger du:
- 400 g klippfisk, utvannet og renset
- 800 g Mutti Polpa finhakkede tomater
- 1 løk
- 3 ss olivenolje
- 3 feed hvitløk
- ½ chilli (uten frø om du ikke vil ha den sterk)
- Saft fra 1 lime
- 1-200 g ferdigkokte poteter
- Salt og pepper.
Fremgangsmåte
- Kutt løk i skiver og stek denne i olivenoljen på middels varme. Etter et par minutter tilsetter du finhakket hvitløk og chili.
- La det steke til løken er blank. Hell deretter oppi 2 bokser med Mutti Polpa og rør rundt.
- Skjær poteten i skiver og tilsett i gryta. Rør forsiktig rundt og tilsett deretter fisken på toppen. La det koke under lokk et par minutter.
- Tilsett saften fra 1 lime, rør forsiktig og la det koke noen minutter til fisken begynner å falle fra hverandre. Smak til med salt og pepper.