Mutti finhakkede tomater beholder all friskheten til ferskhøstede tomater. Det er et unikt produkt fordi den kombinerer tomatsaften og delen med mest fruktkjøtt, hakket i ekstremt fine biter, noe som gjør det perfekt for lange steketider, selv ved høye temperaturer for eksempel i ovnen. Det er ideelt for hjemmelaget pizza, for oppskrifter med kjøtt, grønnsaker og belgfrukter og for å smaksette fersk durumhvetepasta eller eggpasta

Til 4 personer trenger du:

  • 400 g klippfisk, utvannet og renset
  • 800 g Mutti Polpa finhakkede tomater
  • 1 løk
  • 3 ss olivenolje
  • 3 feed hvitløk
  • ½ chilli (uten frø om du ikke vil ha den sterk)
  • Saft fra 1 lime
  • 1-200 g ferdigkokte poteter
  • Salt og pepper.

Fremgangsmåte

  • Kutt løk i skiver og stek denne i olivenoljen på middels varme. Etter et par minutter tilsetter du finhakket hvitløk og chili.
  • La det steke til løken er blank. Hell deretter oppi 2 bokser med Mutti Polpa og rør rundt.
  • Skjær poteten i skiver og tilsett i gryta. Rør forsiktig rundt og tilsett deretter fisken på toppen. La det koke under lokk et par minutter.
  • Tilsett saften fra 1 lime, rør forsiktig og la det koke noen minutter til fisken begynner å falle fra hverandre. Smak til med salt og pepper.