Oppskrift på rask fiskegryte av bacalao. Denne gode gryten blir like god med biter av klippfisk. Med ferdig tomatsaus, løk og oliven får du en veldig god middag på under 20 minutter.
Til 4 personer trenger du:
- 600 til 800 g klippfisk, utvannet og renset
- 1 kg MENY ferdig tomatsaus
- 600 g MENY ovnsbakte poteter med timian
- 2 stk løk i skiver
- 4 ss olivenolje
- salt
- pepper
Tips:
- Topp bacalaoen med oliven før servering.
- Dersom du ønsker å lage bacalaoen på forhånd, kan den fint serveres noen dager senere.
Fremgangsmåte:
- Bruk ferdig Dybvik utvannet klippfisk i biter eller Dybvik utvannet klippfisk loins. Del potetene og løken i skiver.
UKENS TILBUD I MENY: Klippfisk i biter 400g.
Nå kun 79,90 per pakke. Se mer her.
- Fres løken i olje i en kjele i ca 2 minutter til den er blank og myk. Ha i tomatsausen og potetene. La koke i 3 minutter mens du rører.
- Skru ned varmen og legg fiskeskivene på toppen av tomatsausen. Sett på lokk og la trekke i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Oppskriften er fra MENY og du finner produktene til bacalaoen her. https://meny.no/oppskrifter/Fisk/Torsk/enkel-bacalao/