Klippfisk kan brukes til mer enn bare bacalao, og denne oppskriften viser hvordan den kan brukes i wraps. Dette er en enkel og rask rett til helgekosen.
Til 4 personer trenger du:
- 500 g klippfisk, utvannet og renset
- 1 stk gul løk
- 2 fedd hvitløk
- 3 ss olivenolje
- 2 ts pebber
- 2 dl ruccolasalat
- 1 stk crispisalat
- 1 stk paprika, rød
- 12 stk cherrytomat
- 200 g kremost, naturell
- 8 stk tortillalefser
Fremgangsmåte:
- Skjær klippfisken i strimler.
- Finhakk løk og hvitløk, og surr i olivenolje til løken er blank.
- Tilsett klippfisken, dryss over litt pepper og surr til væsken er fordampet.
- Riv salat, og skjær paprika i strimler og cherrytomater i skiver.
- Smør kremost på tortillawraps og ha på salat og grønnsaker.
- Ha klippfiskblandingen over grønnsakene
Brett sammen og server.