Klippfisk kan brukes til mer enn bare bacalao, og denne oppskriften viser hvordan den kan brukes i wraps. Dette er en enkel og rask rett til helgekosen.

Til 4 personer trenger du:

  • 500 g klippfisk, utvannet og renset
  • 1 stk gul løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 3 ss olivenolje
  • 2 ts pebber
  • 2 dl ruccolasalat
  • 1 stk crispisalat
  • 1 stk paprika, rød
  • 12 stk cherrytomat
  • 200 g kremost, naturell
  • 8 stk tortillalefser

Fremgangsmåte:

  • Skjær klippfisken i strimler.
  • Finhakk løk og hvitløk, og surr i olivenolje til løken er blank. 
  • Tilsett klippfisken, dryss over litt pepper og surr til væsken er fordampet.
  • Riv salat, og skjær paprika i strimler og cherrytomater i skiver.
  • Smør kremost på tortillawraps og ha på salat og grønnsaker.
  • Ha klippfiskblandingen over grønnsakene

Brett sammen og server.

 

  •