Handleliste 3.pers:
ca. 400 gram klippfiskbiter eller filet – kjøp ferdig utvannet i frysedisken, kjøledisken eller bestill i nettbutikken vår!
1 stk fedd hvitløk
1 pk rucola.
3 tomater
½ chili
½ lime
1 paprika – grovkuttes.
200gr raspet ost
1 boks rømme
salsa
6 små tortillalefser eller 4 store
Olivenolje
Husk Utvanning!
Ha ca. 6ss olje i en varm panne og tilsett paprika, chili og hvitløk– hell de over i en form, men la oljen være igjen i pannen!
Tilsett den utvannede og tempererte klippfisken – stekes et par minutter før du heller alt over i formen!
Bland inn raspet ost, limesaft, rucola og tomatbiter, vend forsiktig rundt før du legger litt utover på halvsiden av en tortillalefse og brett til en halvmåne – stek i ovn, stekepanne eller grill den!
Skjæres i trekanter og server med rømme og salsa.
Tips:
– Nyt den som snacks, på tapas-bordet eller som en middag gjerne med tomatbønner og salat
– For en ekstra spicy Quesadilla – ha spiscummin sammen med klippfisken i pannen og bland inn frisk koriander til slutt sammen med tomatene.
![Ferdig utvannet klippfisk i frysedisken](https://www.dybvik.no/wp-content/uploads/2017/03/doc_3_1632-537x400.jpg)
![Ca. 6 timers utvanning](https://www.dybvik.no/wp-content/uploads/2017/03/TilBacalao-4371373-400x400.jpg)
Check our Featured products!