Det portugisiske landslaget i fotball har med flere hundre kilo klippfisk i bagasjen når de er ute og reiser. Prøv favoritten til Ronaldo!
Handleliste 4. pers:
400 gram klippfisk uten skinn og ben – Kjøp skinn og benfri klippfisk i nettbutikken eller på butikken
600 gram poteter
50 gram bacon eller pepperoni
4 egg
1 løk
2 finhakkede hvitløksfedd
1 dl olivenolje
Persille og sort oliven til pynt
Salt og pepper etter behov
Fremgangsmåte:
Husk utvanning! Eller kjøp ferdig utvannet.
Den utvannede klippfisken tørkes før steking.
Bacon eller Pepperoni kuttes i tynne strimler.
Potetene skrelles og kuttes i tynne strimler. Stek potetene og løken i olje. Tilsett hvitløk, klippfisken og bacon / pepperoni og rør rundt. Til slutt ha i eggene og rør om. Stek til fisken er ferdig stekt. Smak til med salt og pepper.

