Det portugisiske landslaget i fotball har med flere hundre kilo klippfisk i bagasjen når de er ute og reiser. Prøv favoritten til Ronaldo!
Til 4 personer trenger du:
- 400 gram klippfisk uten skinn og ben – Kjøp skinn og benfri klippfisk i nettbutikken eller på butikken
- 600 gram poteter
- 50 gram bacon eller pepperoni
- 4 egg
- 1 løk
- 2 finhakkede hvitløksfedd
- 1 dl olivenolje
- Persille og sort oliven til pynt
- Salt og pepper etter behov
Fremgangsmåte
Husk utvanning! Eller kjøp ferdig utvannet.
- Den utvannede klippfisken tørkes før steking.
- Bacon eller Pepperoni kuttes i tynne strimler.
- Potetene skrelles og kuttes i tynne strimler. Stek potetene og løken i olje.
- Tilsett hvitløk, klippfisken og bacon / pepperoni og rør rundt.
- Til slutt ha i eggene og rør om. Stek til fisken er ferdig stekt. Smak til med salt og pepper.