Påsketilbud hos SPAR!

Klippfisk og Bacalao tradisjonsmat til påske:

Interessen for den saltede og tørkede klippfisken oppsto i middelalderen. Paven og hans kardinaler påla troende katolikker å spise fisk i stedet for kjøtt. Spesielt gjaldt dette på langfredag, men også på påskeaften, fordi det ble ansett som lite fromt å meske seg i kjøtt under Jesu lidelse. Bacalao er derfor en ekte påskerett!

Her i Norge har Skjærtorsdag blitt den nasjonale klippfiskdagen.

Klippfisk finner du i de fleste av landets dagligvarebutikker.

Vi foreslår en varm og god bacalao gryte. Perfekt på flotte påskedager. Den kan lages dagen før, eller den kan stå å godgjøre seg i lang tid mens dere gjør unna ski turen 🙂

Vi anbefaler også en klippfisk som forrett, i disse dager lanserer vi vår Klippfisk Carpaccio av loins Extra som er ypperlig til forrett, smårett/tapas eller som en sashimi. Tar du denne først og så følger opp med «Stekt Klippfisk Loins med hvit saus og ovnsbakte rotgrønnsaker» til hovdrett så har du terningkast 6 på middagen 🙂

SPAR / EUROSPAR har nå elleville klippfisk dager i sine 300 butikker.

Spar opp til 28% på utvalgte Dybvik produkter.

Løp innom din lokale SPAR butikk eller du kan handle på SPAR sin nettbutikk 🙂

 

Påsketilbud hos SPAR
Påsketilbud hos SPAR
Nettstedet er utviklet av InBusiness