Vinter tilbud hos MENY

Klippfisk og Bacalao som varmer:
Vi foreslår en varm og god bacalao gryte. Perfekt på kalde vinterdager. Den kan lages dagen før, eller den kan stå å godgjøre seg i lang tid mens dere gjør unna ski turen eller rundene på skøyteisen 🙂

Vi anbefaler også en klippfisk som forrett, i disse dager lanserer vi vår Klippfisk Carpaccio av loins Extra som er ypperlig til forrett, smårett/tapas eller som en sashimi. Tar du denne først og så følger opp med «Stekt Klippfisk Loins med hvit saus og ovnsbakte rotgrønnsaker» til hovdrett så har du terningkast 6 på middagen 🙂

Meny har nå elleville klippfisk dager i sine 200 butikker.

Spar opp til 25% på utvalgte Dybvik produkter.

Løp innom din lokale Meny butikk eller du kan handle på Meny sin nettbutikk eller klikk på produktene under.

MENY vinter kampanje

Nettstedet er utviklet av InBusiness