Mama Rosas Bacalhau

Populær Portugisisk Julerett

Handleliste 4. pers:
Ca 700 g renset og utvannet klippfisk
1 løk i skiver
1 dl olivenolje
6 fedd finhakket hvitløk
2 rød paprika
2 grønne paprika
2 gule paprika
400 g kokte små poteter
100 g oliven
litt hakket persille

Skjær klippfisken i serveringsstykker og paprikaen i strimler. Stek løk og hvitløk i olivenolje. Stek klippfisken et par minutter på hver side i olivenolje og legg over i en ildfast form sammen med løken.

Surr paprikastrimlene i olivenolje ca 1 minutt. Legg paprika og oliven pent omkring fisken. Drypp litt olivenolje over og dekk med aluminiumsfolie. Settes inn i varm stekeovn ca 5 minutter ved 180 grader.

Stek de kokte potetene i olivenolje. I mangel på små pene poteter kan vanlige poteter skjæres i store terninger.
Pynt med persille og server fisken sammen med de stekte potetene.

Til denne retten passer det utmerket med Klippfisk uten skinn og bein eller Loins.

Klippfisk loins2982882 klf uten skinn og ben_ny

Check our Featured products!

Check our bestsellers!