Kvit Bacalao

3 LØK

3 DL OLIVENOLJE

 

Skjær løken i tynne ringer. Kok løken i olivenolje i 15 min.

 

—————————————————————————————————————–

 

1 KG UTVANNET KLIPPFISK

 

Trekk fisken 20 min. Rensk den for evt. bein

 

—————————————————————————————————————–

 

1 KG POTET

2 BEGER MATFLØTE

3 FEDD KVITLØK

2 DL REVEN OST (Norvegia/Jarlsberg)

 

Skjær poteten i terninger. Finhakk kvitløken. Bland potet, fløte, kvitløk og litt ost og kok til poteten er mør.

 

—————————————————————————————————————–

 

Vend løk/olivenolje og fisken forsiktig inn i potetblandingen.

Fordel blandingen i en godt smurt ildfast form.

Strø godt med revet ost på toppen.

Legg på rå bacon skiver.

 

Gratineres i ovn på 200 grader i ca 30 min. Sett formen høyt i ovnen de siste 10 min. for å få baconet sprøtt.

 

Serveres med kokte gulerøtter i skiver og godt brød til.

Nettstedet er utviklet av InBusiness