Det portugisiske landslaget i fotball har med flere hundre kilo klippfisk i bagasjen når de er ute og reiser. Prøv favoritten til Ronaldo!

Våre klippfisk produkter

Til 4 personer trenger du:

  • 400 gram klippfisk uten skinn og ben – Kjøp skinn og benfri klippfisk i nettbutikken eller på butikken
  • 600 gram poteter
  • 50 gram bacon eller pepperoni
  • 4 egg
  • 1 løk
  • 2 finhakkede hvitløksfedd
  • 1 dl olivenolje
  • Persille og sort oliven til pynt
  • Salt og pepper etter behov

Fremgangsmåte

Husk utvanning! Eller kjøp ferdig utvannet.

  • Den utvannede klippfisken tørkes før steking.
  • Bacon eller Pepperoni kuttes i tynne strimler.
  • Potetene skrelles og kuttes i tynne strimler. Stek potetene og løken i olje.
  • Tilsett hvitløk, klippfisken og bacon / pepperoni og rør rundt.
  • Til slutt ha i eggene og rør om. Stek til fisken er ferdig stekt. Smak til med salt og pepper.