Våre klippfisk produkter

Til 4 personer trenger du:

  • 600g utvannet skinn- og benfri klippfisk
  • 1/2dl maisolje
  • 2 ss finhakket løk
  • 2dl kokosmelk
  • 2 ss sukker
  • 2 ss soyasaus
  • 1/2dl tamarind juice
  • 2 pressede hvitløkbåter
  • 1 finhakket rød chili
  • 2 ts revet frisk ingefær
  • 2dl vann
  • 1dl usaltede cashewnøtter
  • 3 poteter i terninger
  • 1 bit hel kanel
  • 1 laurbærblad
    noen blad frisk koriander
 

Fremgangsmåte

  • Skjær fisken i biter på ca 5 cm og stek disse brune i olje.
  • Ta fisken ut av pannen og sett den til side.
  • Surr løken i olje til den er myk. Tilsett halvparten av kokosmelken, hvitløk, chili, tamarind juice, sukker, soyasaus og fisken.
  • Kok opp og la stå og småkoke.
  • Tilsett potetene, nøtter, vann, resten av kokosmelken, laurbærblad og en bit hel kanel.
  • Kok forsiktig til potetene er møre.
  • Smak til med salt og dryss over noen friske korianderblad. Server straks gjerne med ris ved siden av.